10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

Fira Mercat Gandia dona pas al món de les mascotes

 

· La Fira de Mascotes tindrà lloc a Fira Mercat del 17 al 19 de desembre. Hi haurà estands amb articles per a mascotes, serveis veterinaris, estètica canina, educació canina, exhibicions, guarderies canines…

· Josep Alandete, regidor de polítiques Econòmiques i Comerç: “Fira Mercat ha demostrat que és aquest punt de referència, de visita obligada cada setmana perquè una part important dels visitants de cada fira repeteixen”

· Vicenta Ferrer, assessora de l’àrea: “aquesta és una fira que ja es va fer a la primera edició i ara repetim perquè les mascotes en els últims anys han trobat un lloc molt important en les llars”

Fira dungles i estetica facial a Fira Mercat Gandia

El vicealcalde i regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç, Josep Alandete, acompanyat de l’assessora del departament, Vicenta Ferrer, ha presentat aquest matí la nova cita de Fira Mercat Gandia, la Fira de Mascotes, que tindrà lloc a l’espai del Mercat Municipal del Prado el pròxim cap de setmana, del 17 al 19 de desembre.

En paraules d’Alandete, “Fira Mercat ha demostrat que és aquest punt de referència, de visita obligada cada setmana perquè una part important dels visitants de cada fira repeteixen, ja han agafat aquest hàbit d’anar setmana rere setmana a veure què hi ha a Fira Mercat”.

Per la seua banda, Ferrer ha destacat que “aquesta és una fira que ja es va fer a la primera edició i ara repetim perquè les mascotes en els últims anys han trobat un lloc molt important en les llars. Hi ha estudis que diuen que el 40% de les famílies d’Espanya tenen una mascota i açò ha augmentat en un 5% des de 2017”.

Amb aquest sentit, s’han organitzat una sèrie d’activitats amb mascotes a l’exterior i dins de Fira Mercat hi haurà estands amb articles per a mascotes, serveis veterinaris, estètica canina, educació canina, exhibicions, guarderies canines…

La novetat d’aquesta fira és que les mascotes podran accedir dins del recinte del Prado, per tant, es convida a totes les persones a què porten les seues mascotes a visitar la fira.

L’horari serà divendres i dissabte d’11.00 a 14.00 hores i de 17.30 a 20.00 hores, mentre que diumenge serà només al matí, d’11.00 a 14.00 hores.

Balanç Fira del Regal

El cap de setmana passat van visitar la Fira del Regal un total de 3.490 persones. La valoració dels visitants ha sigut d’un 9.1 i la dels expositors d’un 8.2.

La majoria dels visitants han sigut de Gandia, amb un 80%, de la comarca de la Safor un 12% i un 8% de fora.

Ferrer ha recordat que l’espai Fira Mercat Gandia manté totes les mesures de seguretat vigents: hi ha menys expositors per mantindre les distàncies i vigilants que s’asseguren que tots porten la mascareta. “És important que ho complim al 100%”.

Articles relacionats