17.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Bellreguard vora per fi l’eliminació del gual de la CV-673

 

– L’Ajuntament de Bellreguard, encapçalat per l’alcalde Àlex Ruiz, finalitza l’any amb els deures fets, després de recuperar el passeig marítim, el gual inundable serà història amb el possible començament de les obres de millora en el mes de gener.

L’empresa Pavasal Empresa Constructora, SA, és l’empresa adjudicatària, des del mes de maig, de les obres del projecte «Ampliació de plataforma, millora del drenatge, la funcionalitat i la seguretat viària de la carretera Cv-673 de Bellreguard a la Cv-670. Tram: pk 0+400 a pk 1+200 en TM de Bellreguard (AC-587/O)», i amb data 4 d’agost de 2021, es va signar l’acta de formalització.

El preu del contracte és de 2.632.446,96 euros, que s’abonaran amb càrrec a les aplicacions pressupostària de l’exercici de 2021.

Les obres milloren la seguretat en la carretera Bellreguard-Platja (CV-673) i s’habilitarà una via de ciclovianants. L’obra, que preveu evitar corts durant els episodis de pluges en actuar sobre el pas inferior.

Una carretera amb una intensitat de trànsit de 10.000 vehicles al dia en aquest punt, coincident amb l’encreuament sobre la CV-673 de la via ciclista.

En el projecte es defineix com a objecte la resolució de la problemàtica del tram, incloent les circumstàncies citades com eliminar l’actual problema de drenatge que afecta la carretera, dotar-la d’una secció transversal suficient, habilitar espai per als desplaçaments ciclovianants i substituir l’actual obra de pas de la via ciclista Gandia-Oliva per una altra nova que s’adapte a les exigències de gàlib que l’actuació comporta.

L’obra tindrà en consideració les qüestions ambiental, paisatgística i patrimonial, procedint conforme a la normativa vigent.

Articles relacionats