16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

L’Ajuntament de Gandia llança la campanya de Nadal “Regalem Igualtat”

 

 

– El departament d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives ha preparat els tallers “En Nadal juguem Igual” per a conscienciar els xiquets i les xiquetes, i també els majors, sobre els estereotips de gènere que determinen els regals de joguets. Tindran lloc el 18 de desembre a la plaça del Rei en Jaume I, d’11.00 h a 14.00 h.

– Juana Navarro, regidora de l’àrea: “Es tracta de prendre consciència sobre les decisions que els adults prenem pels més menuts”.

De cara a aquest Nadal, l’Ajuntament de Gandia, a través de l’àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, posa en marxa la campanya de Nadal “Regalem Igualtat” amb l’objectiu d’apostar, un any més, per unes festes igualitàries on xiquets i xiquetes, i també els adults, puguen prendre consciència sobre la igualtat d’oportunitats i identifiquen les conductes estereotipades que encara continuen determinant els joguets amb un sexe.

Amb aquest motiu, es convida a tota la ciutadania a participar aquest dissabte dia 18 de desembre als Tallers “En Nadal juguem Igual”, que tindran lloc d’11.00 h a 14.00 h a la plaça del Rei en Jaume I per a posar en pràctica consells sobre aquesta qüestió i on els més menuts i menudes podran gaudir d’un ventall d’activitats que inclourà tallers com pinta caretes, un divertit photocall, un arbre dels desitjos, i un punt informatiu amb algunes recomanacions per a aquest Nadal.

“No es tracta de prohibir jugar a res, sinó de prendre consciència sobre les decisions que els adults prenem pels més menuts, guiant-nos per qüestions d’estereotips de gènere”, ha destacat la regidora del departament, Juana Navarro, qui ha anunciat que, a més, aquesta iniciativa anirà acompanyada d’un vídeo de conscienciació ciutadana protagonitzat per menuts que preparen les seues cartes per als Reis Mags trencant els estereotips, ja que totes i tots, podem jugar a qualsevol cosa que desitgem.

Articles relacionats