20.2 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Fira Mercat Gandia acull una mostra dedicada les activitats extraescolars 

  • El Mercat Municipal del Prado acollirà 14 expositors amb diferents propostes d’activitats esportives i lúdiques dirigides a l’alumnat infantil i adolescent. En horari d’11.00 h a 14.00 h i de 17.00 h a 20.30 h.

  • Les entitats participants desenvoluparan al llarg dels dos dies diversos tallers i activitats, com ara pintura de bosses de ma, taekwondo o mini-tennis.

  • D’altra banda, 2.186 persones van acudir a la Fira de la Mobilitat Sostenible del 6 al 8 de maig, de les quals un 68% eren de la ciutat. Els visitants i els expositors la valoraren amb un 9,2 i un 9,6, respectivament.

Arriba la tercera fira de la segona edició d’enguany de Fira Mercat Gandia. Tal i com ha anunciat la regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, en aquesta ocasió el protagonisme el tindran les activitats extraescolars esportives i lúdiques dirigies a alumnat infantil i adolescent. Diversos estands amb informació i una variada programació didàctica de tallers i esports es portaran a terme a la plaça del Prado i al recinte del Mercat Municipal els propers divendres i dissabte d’11.00 h a 14.00 h i de 17.00 h a 20.30 h.

Aquest cap de setmana, 14 expositors oferiran informació sobre diverses extraescolars que es poden realitzar al llarg de l’any i durant les vacances d’estiu a la ciutat i a la platja. Aquestes són «una part important per al desenvolupament dels xiquets i de les xiquetes» perquè «poden socialitzar i relacionar-se amb altres persones de la seua edat», ha apuntat la regidora. Així doncs, per tal de poder presentar una mostra de la seua tasca, les entitats participants desenvoluparan al llarg dels dos dies diversos tallers i activitats, com ara pintura de bosses de ma, taekwondo o mini-tennis.

Estaran presents a la Fira d’extraescolars: Water Sports Garbi SLU, Catamarán mundo marino i Ohana Windsports S.L.; els clubs Tenis Gandia, Taekwondo la safor Gandia, Atletisme Safor (Teika), atletisme garbi; Ukemi, Interpreta Natura; l’acadèmia Helen Dorom english; Kumon; Robotikids; Gandialab; i Entretés. Segons ha afegit Ferrer, es sortejaran descomptes en les inscripcions i mensualitats o sessions gratuïtes en les empreses o clubs que formen part d’aquesta Fira d’Extraescolars de la segona edició de Fira Mercat Gandia.

Activitats

– Divendres vesprada: (exterior) Taekwondo: 18 h a 19 h amb xiquets de 4 a 9 anys i de 19 h a 20 h per edats de 10 a 13 anys; pintura de totebags amb Entretés ; i Interpreta Natura realitzarà el taller “El rebost de la tia Cori”, salut alimentaria i agroecologia.

– Dissabte matí: Garbí water sport – piscina; pintura totebags amb Entretés; i taller «l’ocell sostenible», mòbil infantil d’aus autòctones per part d’Interpreta Natura.

– Dissabte Vesprada: minitenis de 18h a 20h; Ohana wild: Surf skate de 19h a 20h; i pintura totebags amb Entretés.

Balanç Fira Mobilitat Sostenible

D’altra banda, tal i com ha detallat la regidora de Comerç, van acudir a la Fira de Mobilitat Sostenible 2.186 persones. En aquesta ocasió, la majoria de visitants han sigut de Gandia (68%); però hi ha hagut també un 15% de la resta de la Safor i un 17% de fora de la comarca. «Va anar molt bé la fira. S’hi van comprar molts patinets i van estar contents», ha afegit.

La puntuació dels visitants ha sigut d’un 9,2 i la dels expositors d’un 9,6. «Es va demanar molta informació sobre sostenibilitat. És una part molt important, ja que vam fer una aposta amb l’equip multidisciplinari que vam fer per a que pogueren donar respostes sobre aquesta temàtica», ha indicat Ferrer.

Articles relacionats