9.7 C
Gandia
Divendres, 3 desembre, 2021

La Fira i Festes altera els serveis públics, les rutes i els horaris del transport

Les festes alteren els serveis públics i en el cas de Gandia les afeccions són majors per la prestació bligatòria del servei de transport públic. Cal estar atents a les variacions d’itineraris i horaris de l’Urbanet i de la Marina, i cal tenir en compte que la recollida de fem es retarda dos hores i començaràa les dos de la matinada. D’altra banda, el regidor delegat de Serveis Bàsics, Miguel Ángel Picornell (a la imatge), ha explicat el dispositiu especial de neteja en la Fira i Festes que comptarà amb un important reforç en el nombre d’operaris. Concretament seran 14 peons de neteja els que reforçaran el servei durant els dies de festa. Aquests treballaran en jornada partida, actuant en els diferents espais lúdics de la ciutat. Tots ells reforçaran el dispositiu habitual tots els matins de 7 a 10 h, i després faran torns a la vesprada: 5 peons treballaran de 14 a 17 h, cinc més de 17 a 21 i finalment, dos peons desenvoluparàn la seva tasca de 21 a 23 h.

Aquests 14 peons reforcen un important dispositiu que està compost per 27 peons de neteja viària a Gandia; 2 peons de neteja viària al Grau i 3 més a la platja; 1 peó de neteja de brigades mòbils en els nuclis dispersos com ara Marxuquera; 4 conductors de camions escombra; un peó de neteja al cementiri (excepte el dia festiu); 1 peó de neteja en el mercat (excepte festiu); 1 conductor i 1 peó al servei de recollida d’escombraries diürn; 1 conductor i 1 peó al servei de neteja viària amb la cisterna; 1 peó de manteniment de contenidors; 2 conductors en la recollida de mobles vells; i finalment, 4 conductors amb la màquina d’aigua a pressió (hidronetejadora).

A més, durant aquests dies, hi haurà un repàs a la neteja del Centre Històric. Concretament, de 12 a 14 h, treballaran 3 peons de repàs en aquesta zona. A més 3 d’ells actuaran també de 16.30 a 20.10 h i un altre de 19.30 a 23.10, els dies 1, 2 i 3 d’octubre.

Finalment, hi haurà un peó de reforç a la recollida del cartó del Centre Històric, de 20 a 23 h, i un altre des de les 00 h fins que isquen els camions de recollida.

D’altra banda, la recollida de les escombraries es retardarà dues hores durant la fira a la ciutat (s’iniciarà a les 2 del matí en comptes de les 00  h com és habitual) mentre que en el Grau i platja s’iniciarà a les 00.00 hores.

Finalment, Miguel Ángel Picornell ha destacat que “Tindrem més de 50 persones treballant en la neteja dels nostres carrers. Durant aquests dies Gandia tindrem milers de persones al carrer així que demanem que es tinga cura el mobiliari urbà que és de tots“.

Planol tancament

Carrers tallats 

A les 20 hores d’este dijous, 28 de setembre, i fins les 8 h del dia 3 d’octubre s’inicia EL TANCAMENT DE SEGURETAT I TRÀNSIT:

1.- Zones afectades pel tallament (consulteu plànol):

– PASSEIG DE LES GERMANIES, TRAM COMPRÉS ENTRE EL TEATRE SERRANO I LA PASSAREL·LA.
– ZONA AJUNTAMENT. 
– ZONA PLAÇA SANT JOSEP – PLAÇA PRADO.
– ZONA ESCOLA PIA, C/ SANT FRANCESC DE BORJA I C/ MAJOR.

2.- Els VEHICLES NO PODRAN CIRCULAR per la zona on s’hi desenvolupen les activitats de la Fira i Festes:

– Els propietaris de cotxeres hi podran accedir entre les 2 i les 10 del matí. Per als que necessiten fer ús del vehicle fora d’aquest horari, l’Ajuntament posa a la seua disposició TIQUETS DE 4 DIES per als pàrquins del Prado i Centre Històric (Serpis). Només cal dirigir-se al mostrador de l’entrada de l’Ajuntament amb el DNI, un rebut de l’IBI o contracte de lloguer, número de matrícula del vehicle. Les persones inscrites podran recollir els seus tiquets presentant el seu DNI al PÀRQUING DEL PRADO a partir de les 16 hores de hui dijous, 28 de setembre.

3.- Qualsevol INCIDENT s’ha de comunicar al telèfon d’emergències 112.

Transport públic

Les afeccions al transport públic comencen a les 20 hores d’este dijous dia 28 i es perllongaran fins les 7 hores del dia 3 d’octubre, amb els següents canvis. 

 
LÍNIA 3 (URBANET):
 
– ( RECORREGUT NORMAL ) …
…AV. D’ALACANT
– C/ RAJOLAR
– C/ TETUÀ
– AV. DEL RAVAL
– ( RECORREGUT NORMAL )
 
LÍNIA 4 (URBANET):
 
– RECORREGUT NORMAL …
 
– EL DIA 02 D’OCTUBRE I AMB MOTIU DE LA MASCLETADA, LES LÍNIES 3 I 4, I LA MARINA GANDIENSE VORAN AFECTATS ELS SEUS RECORREGUTS DES DE LES 07:00 FINS LES 16:00 HORES, TRASLLADANT-SE LES PARADES DE L’AV. MARQUÉS DE CAMPO AL C/ PARC DE L’ESTACIÓ:
 
RECORREGUT ALTERNATIU LÍNIA 3 (URBANET):
 
– . . .
– C/ MAGISTRAT CATALÀ
– C/ CALDERÓN DE LA BARCA
– AV. DE VALÈNCIA
– C/ LEPANTO
– C/ PARC DE L’ESTACIÓ (PARADA)
– C/ CALDERÓN DE LA BARCA
– AV. DE VALÈNCIA
– AV. MARQUÉS DE CAMPO
– AV. D’ALACANT (CONTINUANT RECORREGUT ALTERNATIU FIRA I FESTES)
– . . .
 
*RECORREGUT ALTERNATIU LÍNIA 4 (URBANET):
– . . .
– AV ALACANT
– AV DEL GRAU
– C/ SANT JOAN DE RIBERA
– C/ MAGISTRAT CATALÀ
– C/ CALDERÓN DE LA BARCA
– AV DE VALÈNCIA
– C/ LEPANTO
– C/ PARC DE L’ESTACIÓ (PARADA)
– C/ CALDERÓN DE LA BARCA
– AV. DE VALÈNCIA
– AV. MARQUÉS DE CAMPO
– AV. D’ALACANT (CONTINUANT RECORREGUT NORMAL)
– . . .
 
 RECORREGUT ALTERNATIU MARINA GANDIENSE:
 
_ PROCEDENT DEL GRAU:
– . . .
– C/ MAGISTRAT CATALÀ
– C/ CALDERÓN DE LA BARCA
– AV. DE VALÈNCIA
– C/ LEPANTO
– C/ PARC DE L’ESTACIÓ (PARADA)
– C/ CALDERÓN DE LA BARCA
– AV. DE VALÈNCIA
– C/ ALZIRA (CONTINUANT RECORREGUT NORMAL)
– . . .
 
_ PROCEDENT DE L’INTERIOR CIUTAT:
– . . .
– C/ PLUS ULTRA
– C/ LEPANTO
– C/ PARC DE L’ESTACIÓ (PARADA)
– C/ CALDERÓN DE LA BARCA
– AV. DE VALÈNCIA
– AV. MARQUÉS DE CAMPO
– AV. D’ALACANT
– AV. DEL GRAU (CONTINUANT RECORREGUT NORMAL)
– . . .
 
*DEL DIA 29 DE SETEMBRE A LES 07:00 H., FINS EL DIA 02 D’OCTUBRE A LES 24:00 H.
 
HORARIS URBANET:
 
DIES 29 DE SETEMBRE i 02 D’OCTUBRE: SERVEI ORDINARI
 
DIES 30 DE SETEMBRE i 01 D’OCTUBRE: FINS LES 01:30 HORES DEL DIA SEGÜENT.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles