9.7 C
Gandia
Divendres, 3 desembre, 2021

El Teatre Serrano programa una segona funció de l’espectacle d’Eugeni Alemany i Maria Juan

Infinity Esdeveniments i Produccions, empresa gestora del Teatre Serrano de Gandia, ha decidit ampliar una segona sessió per a l’espectacle “No estem bé”, un dels programats per a aquesta Fira i Festes.
A causa de l’èxit que està obtenint l’obra entre el públic gandià, la funció programada per a dilluns 2 d’octubre a les 20.30 h, l’obra es representarà també eixe mateix dia a les 18.00 h. “No estem bé” és el nou espectacle d’Eugeni Alemany que en aquesta ocasió arriba acompanyat de Maria Juan, dos dels humoristes valencians més rellevants.
Altre espectacle programat per a aquesta Fira i Festes és “Quererte a ti”, un homenatge a Camilo Sesto, amb la poderosa veu de Paco Arrojo i la recent guanyadora d’un Grammy Llatí Ángela Carrasco, MB la UAM Sant Francesc de Borja. Serà el 29 i 30 de setembre a les 20.30 h. Aquest espectacle també està sent molt bé acollit pel públic, però encara queden entrades disponibles.
Igualment, la productora ha programat diferents espectacles teatrals per a aquestes dates en els quals ha comptat a més amb companyies locals. És el cas de Lletraferits i Comediants que el 29 de setembre representarà “La lluna cega”, la història de tres dones durant la Guerra Civil.
L’1 d’octubre arriba al Teatre Serrano “Trio”, de les productores valencianes Testime Teatre i Zircó Produccions, amb els coneguts actors Diego Braguinsky, Vanessa Cano i Héctor Fuster i dirigida per Rebeca Valls. És l’última obra de Rodolf Sirera, en la qual tres actors, deixaran arrere els seus principis per a aconseguir allò que més desitgen.
Finalment el 2 d’octubre, es representarà “Agafant Mosques”, de la companyia local, Marabú Teatre.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles