23.9 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Finalitzen les obres de l’espai Info Jove de Tavernes de la Valldigna

– L’espai compta amb dos entrades, armaris, aixeta, bany adaptat, aire condicionat i un espai on s’habilitarà pròximament tot el mobiliari i material informàtic

– La inversió total de les obres ha ascendit a més de 40.000 euros

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha finalitzat les obres d’habilitació de l’espai Info Jove situat en la plaça dels Sequers. El centre compta amb dos entrades, una per la plaça i l’altra pel carrer Monestir de la Valldigna, armaris, aixeta, bany adaptat, aire condicionat i un espai on s’habilitarà pròximament tot el mobiliari i material informàtic.

La inversió total de les obres ha ascendit a més de 40.000 euros, i l’actuació estava emmarcada dins del Pla d’Inversions de la Diputació de València 2020-2021.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha assenyalat durant la visita que “és un espai modern i pensat perquè la joventut tinga un punt de referència on reunir-se, fer activitats i sol·licitar informació o ajuda sobre diferents tràmits administratius”.

El regidor de Joventut, Miquel Tur, ha remarcat que “els i les joves de Tavernes comptaran en breu amb un espai de reunió i un punt d’informació sobre beques, cursos, etc, i on a més es desenvoluparan diferents activitats i tallers per a dinamitzar el dia a dia del jovent de la població”.

Articles relacionats