17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Festival #EstiuVers2021 “Les reines del castell” i “la Torre dels versos”

 

“Les reines del castell”

Recital dedicat a dues veus poètiques de la Safor que han despuntat al món de la literatura fins a ser considerades dues de les millors poetes de la nostra literatura en l’actualitat Teresa Pascual i Àngels Gregori Parra.

Dues importants impulsores de la literatura, al capdavant d’institucions de gran prestigi literari com L’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana en el cas de Teresa i el PEN Català i la Fundación Francisco Brines en el cas d’Àngels Gregori, qui, recentment també fou declarada acadèmica de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Dijous 19 d’agost. Castell de Bairén

La pujada al Castell serà a les 19:00 h i el recital començarà a les 20:00 h. Aforament limitat a 50 persones amb limitació a l’ordre d’arribada.

“La torre dels versos”

Un recital protagonitzat per joves poetes que recitaran i cantaran a la Torre dels Pares, per fi, oberta al públic

IMG 20210817 103839

Les portes s’obriran a les 19 h per a visitar l’espai. A les 20 començarà el recital de poesia, on participaran les poetes vingudes de Barcelona i Coma-ruga, Carla Fajardo i Laia Maldonado, junt amb el poeta de Gandia, Joan Deusa.

A les 21 h prendran el relleu dos grups de rap. En primer lloc el Nu Drama, vingut des de Catalunya, seguit pel grup Sa Pena, de la Safor, que clouran l’acte.

Tot plegat, un concert líric on veus joves de la nova lírica en català conflueixen per celebrar l’estiu, la nit i la poesia.

Divendres 20 d’agost. Torre dels Pares.

Aforament limitat a 120 persones. Inscripció gratuïta, en el moment, fins a completar aforament. Tancament de portes a les 23.00 h.

Des de l’organització han agraït, com en la resta, la participació de l’Associació @ca.saforaui que proporcionarà un punt d’avituallament, només amb begudes.

Articles relacionats