21 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Detinguda una dona per vuit robatoris amb força

– La Policia Nacional deté una dona a qui se li imputa vuit robatoris amb força

– La sospitosa accediria de matinada als comerços, forçant la persiana o les portes d’entrada

– El jutge va decretar el seu ingrés a la presó

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a una dona de 36 anys d’origen espanyol, com a presumpta autora de vuit robatoris amb força, després d’accedir a l’interior de diversos establiments comercials i sostreure en total més de 7.000 euros en efectiu, a més d’altres objectes de valor.

Les investigacions es van iniciar al mes de juliol, quan els agents van tindre coneixement de diversos robatoris a la zona centre de Gandia que seguien el mateix modus operandi.

Sembla que de matinada, l’autora forçava les persianes o les portes d’accés a comerços, per una vegada a l’interior, apoderar-se de diners en efectiu i d’altres objectes de valor.

Els agents van establir un dispositiu de prevenció, que va culminar amb la detenció d’una dona com a presumpta autora de vuit robatoris amb força. A més, entre les seves pertinences els policies el van localitzar una barra metàl·lica, que seria la que utilitzaria per cometre els fets.

Després de les investigacions policials els agents van descobrir que la sospitosa hauria sostret més de 7.000 euros en efectiu, a més d’altres objectes de valor.

La detinguda, amb antecedents policials, després de passar a disposició judicial, el jutge va decretar l’ingrés a la presó.

Articles relacionats