11.5 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Dispositiu especial per a l’inici d’etapa a Gandia de “La Vuelta”

– Gandia posa en marxa un dispositiu especial amb motiu de la celebració de l’etapa de la volta ciclista a Espanya

– El recorregut partirà des del passeig Marítim fins a arribar al carrer Illes Canàries des d’on anirà cap a la carretera Natzaret-Oliva cap al Grau per arribar fins a l’avinguda de la Vital i dirigir-se cap Almoines.

– El muntatge de les infraestructures i l’eixida se situaran a la plaça del port, la zona del Club Nàutic, passeig Marítim i carrers veïns com són Clot de la Mota, Mare Nostrum i les Barraques en el tram comprés entre el carrer Cibeles i l’avinguda del Grau

Dispositiu especial per a linici detapa a Gandia de La VueltaEl regidor delegat de Trànsit i Mobilitat, acompanyat per l’intendent cap de la Policia Local, Salvador Morant i Marcos Miñana, inspector en cap de Trànsit, han comparegut aquest matí per informar del dispositiu especial que s’ha posat en marxa des del consistori amb motiu d’albergar l’eixida de l’etapa número set de la Volta ciclista a Espanya que tindrà lloc el divendres 20 d’agost des del passeig Marítim Neptú a les 13.15 hores.

“Un gran esdeveniment d’aquestes característiques també va acompanyat d’un gran desplegament tant humà com logístic pel que des de l’organització de la prova s’ha encomanat al departament de Mobilitat que s’encarregue de la seguretat durant el seu recorregut pel terme municipal” va explicar Nacho Arnau qui ha informat que ahir mateix es va celebrar una Junta de Seguretat exclusivament destinada a aquesta finalitat que va estar presidida per l’alcalde de Gandia, Jose Manuel Prieto i on van participar totes les parts implicades en el dispositiu especial.

Per la seua banda, Salvador Morant va informar que en línies generals, el muntatge de les infraestructures i l’eixida se situaran a la plaça del port, la zona del Club Nàutic, passeig Marítim i carrers veïns com són Clot de la Mota, Mare Nostrum i Les Barraques en el tram comprés entre el carrer Cibeles i l’avinguda del Grau. A més també estarà prohibit l’estacionament en el carrer Palangre i l’avinguda de la Vital tindrà afectat un dels seus trams.

Pel que fa al recorregut, aquest eixirà des del passeig Marítim fins a arribar al carrer Illes Canàries des d’on anirà cap a la carretera Natzaret-Oliva cap al Grau per arribar fins a l’avinguda de la Vital i d’aquí dirigir-se cap Almoines.

Morant ha destacat que ahir mateix ja es va posar en marxa la campanya, que es prolongarà fins al mateix divendres, destinada a informar veïns i comerços pel recorregut per explicar la situació i proposar-los, en cas que siga necessari, de les alternatives possibles.

Per la seua banda, Marcos Miñana informar que a partir del dia 18 a les 22.00 hores ja no es podrà estacionar al pàrquing del port.

Pel que fa al tall de trànsit, s’ha incidit que es produirà a les 13 hores del dia 20 fins que els ciclistes hagen realitzat el recorregut. Una situació que no es perllongarà més enllà de les 13.30 hores en cap cas, per aquesta raó Miñana ha demanat als conductors que “s’acomoden a aquesta restricció i que en el cas que tinguen algun dubte o consulta telefonen a la Policia per exposar la seua situació i buscar una alternativa”.

Finalment, Arnau ha sol·licitat a la ciutadania i visitants que acudisquen a veure la prova que “tinguen en tot moment en compte les mesures bàsiques de distanciament i que complisquen totes les indicacions que es realitzen des de la Policia Local, col·laboradors i organització”.

Fotografia Àlex Oltra

Articles relacionats