16.9 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

El Real de Gandia llueix un nou mural reivindicatiu contra la violència de gènere

L’Ajuntament del Real de Gandia aposta per l’Art Urbà i en aquesta ocasió ho ha fet mitjançant un mural realitzat per l’empresa Proactives, especialitzada en els grafitis per la diversitat. Una de les parets exteriors del CEIP Beat Carmelo ha sigut el lloc triat.

Segons han explicat la regidora d’Igualtat, Mari Ortolá, “el mural representa els valors d’igualtat i respecte. L’objectiu és eliminar qualsevol mena de violència contra les dones i defensar els seus drets i llibertats fonamentals”.

Segons han indicat fonts municipals “la societat ha de conscienciar-se del mal i les conseqüències que genera la desigualtat de gènere i la violència cap a les dones”.

Aquest mural està subvencionat amb els fons de la Diputació de València contra la Violència de Gènere, l’objectiu del qual pretén educar sota un pensament d’igualtat i de respecte.

Gustavo Mascarell, alcalde del Real de Gandia assenyalava que “hem quedat tan satisfets amb el resultat que ja estem buscant altres localitzacions que, en el futur, puguen acollir murals i que, finalment, es convertisquen en un atractiu més del municipi”.

Articles relacionats