20.5 C
Gandia
Dimarts, 4 octubre, 2022

Festa del Voleibol Escolar en el Joan XXIII del Grau de Gandia

Després d’un any marcat per la pandèmia, el dissabte passat 13 d’octubre, més de 28 equips de categoria benjamí i cadet, van tornar a omplir les instal·lacions esportives del Joan XXIII del Grau de Gandia en la segona jornada de la lliga escolar de Gandia 21-22, la primera jornada es va disputar el dissabte anterior i es va haver de reubicar en les pistes cobertes de Gandia per l’amenaça de pluja.

Festa del Voleibol Escolar en el Joan XXIII del Grau de Gandia 2

A nivell Joan XXIII, van competir els 5 equips que enguany s’han inscrit; tres d’ells benjamins sota les denominacions (j23 jpb mediadors – j23 solertech i j23 raúlfisio) i dos alevins (Veles e Vents apartamentosyplayas i J23 locatec). En total més 10 jugadors prebenjamins, 25 benjamins i 15 alevins, que al costat dels jugadors/es del projecte 2016, completen els més de 80 esportistes que han desbordat les previsions de la directiva del club del grau.

Festa del Voleibol Escolar en el Joan XXIII del Grau de Gandia 1

Encara que els resultats no és l’important, destacar la victòria dels alevins xiques contra el Club Volei Gandia i la dels benjamins de segon any (JPB Mediadors) contra els xicotets del Real de Gandia.

Sens dubte, una festa de l’esport escolar que va omplir les 4 pistes de mini voleibol que des del centre Joan XXIII es van posar a la disposició dels organitzadors d’aquesta competició escolar que tan arrelada està a Gandia i que serveix de viver on creixen els futurs/es jugadors dels clubs de la ciutat com el Veles e Vents o el C.V. Gandia.

Articles relacionats