20.5 C
Gandia
Dimarts, 4 octubre, 2022

El PP de Gandia retrau al Govern de Gandia per perdre una subvenció

• Segons el Partit Popular ha denunciat que s’ha perdut una subvenció de 16.396,93 € per no haver justificat els gastos d’aquesta.

El Grup Municipal Popular ha aprofitat per a assenyalar que ja són diverses les subvencions que ha perdut el govern local durant aquesta legislatura per no justificar els treballs realitzats per a la concessió de la subvenció.

El Partit Popular ha mesclat la perduda de la subvenció amb no haver fet els treballs de prevenció en matèria d’incendis forestals, ja que aleshores, el director general de Medi Natural, Daniel Muñoz, ha lamentat que “una vegada més el PP va per davant, però no s’informa del que realment està passant a la ciutat. El departament va assumir des dels seus propis recursos la tasca de prevenció d’incendis i va ser realitzada fa un any”.

El responsable de Medi Ambient ha assenyalat que “la part d’inversió es va justificar a temps, però la de treballs no es va poder justificar perquè durant tot l’any 2020 s’ha prorrogat un estat d’alarma rere un altre i això ha impedit que les empreses funcionaren amb total normalitat”.

Articles relacionats