28.8 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

Festa del  Corpus Christi a Gandia

El diumenge, 11 de juny, es celebra la festa del Corpus Christi a Gandia, per la qual cosa s’ha preparat un segui d’activitats per tal de celebrar-la. La programació és la següent:

Diumenge 11 de juny

18.30 h. Cercavila dels grups participants en les Danses del Corpus. Recorregut: Passeig de les Germanies, carrer Major, carrer de Juan Andrés i Plaça Major.

19.30 h. Danses del Corpus: Enramada de murta, Gegants de Gandia, el Ball de Bastons, el Ball dels Cabuts, el Ball de la Magrana, el Ball de les Vetes de Sueca, la Dansà de Gandia i la Moma.

20.00 h Processó. Davant de la custòdia, aniran els Cirialots, acompanyats per la banda Centre Musical de Beniopa.

Eixida des de la plaça Major; carrer de Juan Andrés; carrer Major; plaça de l’Escola Pia; carrer de Sant Josep de Calassanç; carrer de Sant Francesc de Borja; passeig de les Germanies; carrer Rausell; plaça del Prado; carrer de la Mesquita del Raval; plaça de Sant Josep; carrer de Vallier; passeig de les Germanies; carrer Major; carrer de Juan Andrés; plaça Major i Col·legiata de Santa Maria.

Coordina: Associació Cultural Balls del Corpus de Gandia.

Participen: Grup de Danses La Delicà; Grup de Danses Rebombori; Associació de Veïns del Raval; Grup de Danses de Llutxent; Grup de Danses Roís de Corella; Bastoneres de la Muixaranga de la Safor; Dolçainers i Tabaleters de la Safor; Colla de Dolçainers i Tabaleters del Grau; Junta de Germandats de la Setmana Santa de Gandia; Germandat del Sant Sopar del barri de Santa Anna i banda del Centre Musical de Beniopa.

Articles relacionats