18 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Fer esport té descomptes als comerços de Gandia

La regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació de l’Ajutament de Gandia, Alícia Izquierdo, acompanyada de la representant de la directiva de la Cooperativa de Comerciants del Centre Històric, Gemma García, i l’organitzador de la X Cursa de la Dona Delikia de Gandia, Àngel Vitoria, han presentant este divendres les activitats previstes al centre de la ciutat els dies previs a la cita esportiva i solidària del 2 d’abril, la qual espera reunir a milers de dones.

    Així, per primera vegada els dorsals per a les participants es repartiran durant la vesprada del divendres, 31 de març, i al llarg de tot el dissabte, 1 d’abril, a la plaça del Prado. L’organització ha previst diverses activitats per a eixos dies, com ara una Fira per a la Corredora, amb exhibicions esportives, productes de nutrició i del món de l’esport, etc…

    A més, per primera vegada i en col·laboració amb el departament de Comerç de l’Ajuntament i la Cooperativa de Comerciants del Centre Històric, les participants tindran descomptes especials eixos dies si compren als establiments associats, només mostrant el dorsal. El Centre Històric també ha previst activitats esportives infantils a la plaça de l’Escola Pia. Garcia ha recordat que els comerciants també repartiran als clients tiquets per a l’aparcament del Prado.

        L’objectiu, segons Izquierdo, “és aprofitar la presència durant el cap de setmana de milers de persones al Centre Històric, perquè passegen i gaudisquen dels nostres carrers, patrimoni, la nostra hostaleria i compren en un espai amable com és el comerç urbà de la ciutat. La ciutat estarà mobilitzada durant dos dies per rebre diumenge la popular Cursa de la Dona Delikia de Gandia”. La regidora de Més Gandia ha recordat que els visitants tenen a la seua disposició els aparcaments soterranis del Prado i el Serpis, del Museu Faller o les diferents campes que envolten el Centre Històric.

Articles relacionats