14.3 C
Gandia
Divendres, 24 març, 2023

Faus aconsegueix la victòria a la prova de BTT de Llombai

El ciclista de Palma, Miquel Faus va véncer en la segona prova puntuable del circuit de BTT de la Ribera-Valldigna celebrada aquest passat diumenge a Llombai.

Faus controle en tot moment la prova i va realitzar els 42 quilòmetres a un bon ritme sense tot just tindre rivals. El de Palma venia de córrer dijous passat la scottmarathon en terres catalanes on acabe en el lloc 14 davant rivals d’una certa entitat.

Amb aquest resultat Faus afronta un mes replet de carreres de BTT, ja que ara és el moment més àlgid de la temporada de carreres de muntanya.

MANUELA FUNDACIÓN CONTINUA SUMANT EXPERIÈNCIA

L’equip ciclista professional Manuela Fundación que dirigeix José Antonio Bonillo de Silla continua acumulant noves experiències en l’escamot professional després de les primeres carreres.

Isaac Canton s’ha convertit en l’home fort de l’equip després de ser el primer classificat de l’equip en aquestes últimes carreres i ficar-se en alguna escapada.

Bonillo va apuntar que “el nivell *World Tour és altíssim i nosaltres estem dues categories per davall d’ells, ara mateix els nostres objectius és ficar-nos en les escapades que puguem i deixar-nos veure”.

Articles relacionats