14.3 C
Gandia
Diumenge, 2 abril, 2023

Magnífica festa del motocròs a Albaida

El jove pilot gallec Rubén Fernández de l’equip Honda oficial es va alçar amb el triomf absolut a Albaida després d’imposar-se en les dues carreres classificatòries del campionat d’Espanya de motocròs en la categoria de MX1 celebrat durant aquest passat cap de setmana.

Fernández va vindre amb el posat, esa dir amb una xicoteta furgoneta de l’equip Honda davant el grandiós desplegament dels equips oficials com a KTM i Yamaha amb els seus tràilers i MotorHome.

El vigues que segueix el pasos del seu paisà Jorge Prado marca el millor temps dels entrenaments del dissabte i ja en la primera carrera va demostrar l’enorme desimboltura després d’agranar de la pista als famosos Butró, Campano i Valentín. En la primera carrera, després de Fernández, pujaria al segon esglaó el valencià Jorge Zaragoza que torna pels seus furs mentre que la tercera plaça va ser per a Antonio Campano.

La segona carrera va ser més emocionant per a veure qui aconseguia la segona plaça després de Rubén Fernández, en aquesta ocasió Valentín, Butró i Campano li la van jugar fins que el primer va caure deixant a Campano en segona posició i Butró tercer.
Tots ells disputaran el mundial la setmana vinent amb estructures oficials.

D’altra banda a la categoria de MX2, Samuel Nilsson fill del mític pilot Matías va aconseguir la victòria en la primera carrera mentre que en la segona carrera ha sigut per al valencià David Braceras. Al final el vencedor absolut ha sigut Yago Martínez després de la suma de les dues carreres.

El navarresí Víctor Sáez de l’equip J.J. Doll va arrapar els seus primers tres punts de la temporada, després d’aconseguir el desseté lloc en la primera carrera encara que en la segona acabe en el lloc 24. Al final de la mateixa apuntava “que tot ha eixit molt bé almenys en la primera carrera mentre que la segona hem estat fregant el top-20, crec que podem ser ací en endavant”.

En l’última carrera de la jornada, Francisco García s’ha imposat tant en carrera com en entrenaments davant el suec Julius Mikula i Edgar Canet en la categoria de 125 c. c.

Una gran jornada viscuda en el traçat albaidines que gràcies al bon temps regnant ajude perquè hi haguera molt públic. Entre ells estava el triple campió de la corona del Dakar, Nani Roma que seguirà vinculat a la prova més importa de raids la pròxima edició.

IMG 20220212 190542 568

Articles relacionats