17.5 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

Suma i segueix de l’equip Infantil de voleibol del Grau de Gandia

Intensa matinal de voleibol la que es va viure en el pavelló del Real de Gandia, dissabte passat 12 de febrer, en la qual es van disputar els partits categoria infantils i cadets entre C.V. El Real de Gandia i del C.V. Veles e Vents.

Partits intensos pels llocs que ocupaven en les respectives taules classificatòries els diferents equips i a més adreçada per la sana rivalitat dels equips de la Safor.

El primer partit enfrontà a les jugadores infantils, que es presentaven en el partit a la part alta de la classificació (terceres les graueres i cinquenes les del Real).

Aquesta proximitat dels dos equips al capdavant de la classificació va fer que les locals afrontaren el partit com una última oportunitat per a optar al top 4 del grup i les graueres com quasi l’últim escull per a aconseguir virtualment estar entre els 8 millors equips de la comunitat.

L’equip del Real va marcar un dur ritme de partit des de l’inici, amb serveis potents, atacs veloços i jugadores jugant a un gran nivell, que
va descol·locar a un Decorgandia que va estar contra les cordes. Tant va anar així, que el Real va arribar a estar amb 2 sets a 0 en el marcador; moment en el qual les jugadores visitants van traure la seua qualitat i capacitat de lluita per a igualar el nivell de l’enfrontament fins a poder emportar-se l’important partit en un emocionat cinqué set final. (25-22, 25-14, 14-25, 18-25, 11-15)

El resultat fa que les jugadores del Decorgandia afronten el que queda de temporada amb l’objectiu d’escalar llocs en el top 4 del grup en
cerca d’aconseguir el factor pista a favor en els durs xocs del mes d’abril contra els equips del grup alacantí.

En el segon partit, el quadre local es va imposar per 3-1 en un altre igualat partit en el qual les visitants van acusar sens dubte el cansament del primer enfrontament; cansament amb el qual van lluitar fins al final tenint fins i tot 4 boles d’igualada a 2 en el quart set. Finalment 3-1 per a les locals.

fa786857 7306 4e13 b527 97c188368ec1 1

Ara les graueres posen la vista en el partit del pròxim dissabte on el Grau de Castelló, en el quart lloc de la classificació, serà l’equip visitant, amb dos punts menys que les del Decorgandia però amb un partit menys.

Des del C.V. Veles e Vents s’ha assenyalat que “és un partit important per a la classificació final, i fem una crida a l’afició perquè donen suport a l’equip”.

Articles relacionats