28.8 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

Fangoria estarà als concerts de la Fira i Festes 2023

– Fangoria encapçalarà els concerts del dissabte 30 de setembre de la Fira i Festes 2023

– Actuaran també las Nancys Rubias i Don Fluor. Els concerts començaran a les 22.00 hores i les entrades, disponibles des de hui al web crashmusic.es tindran un preu de 20 euros.

– L’accés al set de Pablo Mas, del 29 de setembre, i de Don Fluor, el 30 de setembre, seran gratuïts.

Fira i Festes Gandia 2023 Concert de Fangoria presentacio Cartell

Fangoria actuarà a Gandia el pròxim dia 30 de setembre amb motiu de la Fira i Festes. Així ho ha informat la regidora delegada de Cultura, Balbina Sendra, qui ha comparegut en roda de premsa junt el tècnic de Política Festiva, Juanjo Payà, i Virginia Pastor, de l’empresa Crash Music.

D’aquesta manera, el primer dels concerts anunciats comptarà, a més de Fangoria (o cosa que és el mateix, Alaska i Nacho Canut, dos dels majors creadors de hits i himnes de la música espanyola), amb les actuacions de las Nancys Rubias i Don Fluor, reconegut personatge de l’electro, que navega entre l’indie, tech house i postpunk.

Sendra ha destacat la trajectòria de Fangoria, ja que «són dos dels majors creadors de hits i himnes de la música espanyola i fan quasi embogir el públic que assisteix als seus concerts amb els grans èxits obtinguts en més de trenta anys de carrera als quals s’uneixen els dels seus últims discos». A més, ha anunciat també al grup d’electropop/glam format a Madrid en 2004 i liderat per Mario Vaquerizo, las Nancys Rubias, que «és sinònim de diversió i espectacle». Per últim, ha confirmat que també estarà present Don Fluor, «un habitual de grans festivals nacionals».

Per la seua banda, Payà ha informat que el Parc de la Festa es completarà amb una revetlla de gran format com és habitual: «Aquest any vindrà la Orquestra La Mundial, de Madrid, que farà un espectacle complet a partir de les 00.00 h amb entrada gratuïta». El tècnic també ha mencionat que la resta d’activitats que es faran a diferents punts icònics de la ciutat dins de la programació de la Fira i Festes 2023 es presentaran més avant.

Finalment, Virginia Pastor ha agraït a l’Ajuntament de Gandia la seua col·laboració i ha destacat que Fangoria és una de les bandes més consolidades del país i que, juntament amb las Nancys Rubias i Don Fluor faran un gran espectacle per a tothom. A banda, ha destacat que l’accés als sets de Pablo Mas i Don Fluor seran gratuïts.

Les actuacions començaran a les 22.00 hores i les entrades es podran comprar al web crashmusic.es a partir de hui a un preu de 20 euros.

Articles relacionats