La Falla Prado de Gandia celebra la “demanà” de les seues representants

La Falla Plaça Prado ha celebrat dissabte dia 9 de setembre la demanà a les màximes representants de la comissió pel 2018, acompanyades per amics i fallers en una nit especial on es va encendre la metxa d’eixida per a un any inoblidable, apunten fonts de la comissió.

Per començar, el president infantil, Gonzalo Escrivá Camps, es dirigia a Inés Tortosa García amb paraules d’agraïment i suport per acompanyar-la “en aquest any meravellós”. Però sobretot, es dirigia a la xiqueta per a fer-li la pregunta desitjada per tota representant. Inés no dubtà en cap moment a contestar-li un “sí” com mereixia l’ocasió.

La Reina de la Falla Infantil demostrava tota la il·lusió rebuda amb les paraules amb les que ho expressava a la seua família, amics i comissió. A través d’un conte, somiava amb cada moment d’aquest 2018.

El president de la Plaça del Prado, Juan Martí Fuster, demostrava l’estima cap a la Reina de la Falla, María Calaforra Calatayud i a la seua família. Amb paraules d’agraïment i afecte, assenyalava la trajectòria que ha tingut en la comissió i com  d’activa que ha estat sempre. Juan Martí va passar-li el relleu del discurs a Maria Calaforra com a Reina de la Falla Plaça del Prado any 2018.

Maria Calaforra va descriure l’emoció que sostenia la nit del dissabte per haver-hi arribat a aquell dia complint el somni que des de ben menuda desitjava. Va tindre paraules d’agraïment per a tots els presents, per a la seua família pel recolzament constant, a les seues companyes de regnat per l’amistat que les uneix, al president per l’afecte que tenen i a la comissió i amics per acompanyar-la en aquest any.

Et Pot Interessar