26.6 C
Gandia
Dilluns, 4 juliol, 2022

FAES agraeix l’esforç fet des de diversos sectors per aconseguir la disminució de casos de COVID-19

La Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor ha agraït el gran esforç que els diferents sectors de la comarca estan duent a terme per a contribuir, des de la seua posició, en la disminució de casos positius per COVID-19.

Des de l’inici del brot, el mes de juliol passat, i fins el dia de hui s’ha reduït el nombre de contagis, fins i tot d’ingressos hospitalaris que ens porten a realitzar una valoració positiva de la contenció del virus a la Safor.

Així mateix, destaquen, d’una banda; “que des de l’Àrea de Salut de Gandia s’estiguen duent a terme proves i test diaris que permeten una major localització del nombre de casos“, i, d’altra banda; “la gran responsabilitat que des del sector turístic i comercial han demostrat des del primer moment en el qual es va tornar a recuperar la nova normalitat”.

La Federació entén que “a l’hora de facilitar les dades s’oferisca la informació d’una forma detallada i desglossada amb la finalitat que s’eviten malentesos com, en el cas, de la xifra que veiem reflectits en molts titulars quan es refereix al total de casos des de l’inici de la pandèmia“.

Aprofitem per a, des de FAES, demanar a la ciutadania que no es relaxe en l’ús d’elements de protecció individual i de les recomanacions de Salut Pública“.

Articles relacionats