22.9 C
Gandia
Dissabte, 2 juliol, 2022

Gandia proporciona lloc per emmagatzemar els monuments fallers

– L’Autoritat Portuària cedeix el tinglao 8 per a l’ús de les comissions falleres i els seus monuments fallers

El regidor delegat de Falles, Jose Manuel Prieto ha informat aquest matí que l’Autoritat Portuària cedirà el tinglao número 8 del port de Gandia fins al pròxim 17 de març al consistori.

La mesura permetrà que les comissions falleres que així ho desitgen que puguen emmagatzemar els monuments fallers que no van poder cremar aquest any a causa de la COVID-19.

Prieto ha volgut agrair a l’Autoritat Portuària de València “l’autorització que ens han concedit fins al pròxim 17 de març” i ha fet extensiu l’agraïment a l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant i al president de la Junta de Districte del Grau, Miguel Àngel Picornell per “tota la feina intensa que han desenvolupat per fer possible aquesta actuació inèdita“.

Per la seua banda, l’alcaldessa de Gandia Diana Morant ha agraït a l’Autoritat Portuària de València la cessió. “Una vegada més es demostra amb fets que l’Autoritat Portuària de València té en compte a Gandia i en aquesta ocasió la mesura serveix per a donar una solució a una problemàtica que la pandèmia de la COVID-19 havia provocat a un sector tan important a Gandia com les Falles”

Articles relacionats