22.5 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Èxit rotund de la IV edició de la Gala Gastronòmica Solidària de Càritas Gandia

• Càritas Gandia recapta 10.740 € en la celebració de la IV Gala Gastronòmica Solidària

• La recaptació total s’ha aconseguit gràcies a la venda d’entrades, paperetes de la rifa i els donatius realitzats.

• 400 persones van assistir com a públic a l’acte celebrat anit en la plaça Tirant, amb la presència de l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, la regidora de Mercats, Consum, Elena Moncho i membres de la corporació municipal.

• Per part de Càritas, van assistir el president, Juan José Monfort, el subdirector, Enrique Orihuel i la secretària Maite Boscá, així com tècnics i voluntaris de l’entitat.

La IV edició de la Gala Gastronòmica Solidària de Càritas Gandia ha sigut un èxit rotund. L’esdeveniment tenia lloc anit amb la presència de l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, el president de Càritas, Juan José Monfort, i membres de la corporació municipal.

La implicació de les 47 empreses i el suport de l’Ajuntament de Gandia han permés vendre la totalitat de les entrades que es van posar a la venda, així com tots els números de la rifa que optaven a importants premis.

La plaça del Tirant, lloc on es ha desenvolupat la gala des de fa 3 anys, va acollir anit un aforament de 400 persones, la màxima xifra aconseguida fins al moment en aquest esdeveniment organitzat per Càritas Gandia, que ha anat creixent any rere any, tant en el nombre de restaurants participants, com de públic assistent.

La gala gastronòmica té com a objectiu recaptar fons per a les persones a les quals atenem. Enguany en concret, els diners recaptats es destina a les targetes d’alimentació i a cobrir els serveis bàsics de les persones que es troben en risc d’exclusió social: llum, aigua, lloguer… Aquestes persones o famílies, sense l’ajuda que els presta Càritas en situacions d’emergència, corren el risc d’acabar vivint al carrer.

Però amb aquest acte, Càritas Gandia vol també fer valdre la restauració de Gandia i comarca, ja que la gala és, a més de solidària, un esdeveniment gastronòmic en el qual es poden degustar diferents tapes i begudes.

Des de Càritas Gandia han agraït “a tots els restaurants i empreses del sector participants, i també a l’Ajuntament de Gandia, en concret a la regidoria de Comerç, Mercat i Consum el suport a l’esdeveniment. Agrair també la col·laboració d’altres departaments de l’Ajuntament de Gandia com a Serveis Bàsics i Policia Local. També enguany ha col·laborat en el muntatge l’Empresa amb Cor de Càritas Gandia, Oci Urbà, així com Salva Servei d’àpats, que ha cedit part del mobiliari i cristalleria i Inma Floristas, de la decoració”.

Tots els restaurants i empreses participants podran obtindre enguany un certificat que acredita la seua col·laboració en l’esdeveniment, la qual cosa suposarà un avantatge fiscal en la seua declaració de la renda o l’impost de societats de 2023.

L’acte va ser presentat un any més per Borja Rodríguez, de COPE València, qui a més és voluntari de l’entitat.

Articles relacionats