18.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

El Partit Popular denuncia que els mitjans gràfics de l’Ajuntament de Gandia oculten als grups polítics de l’oposició

• Els populars denuncien novament l’aprofitament dels recursos municipals, inclosos premsa gràfica i xarxes socials, per part de l’alcalde Prieto

• Exigim a l’alcalde un tracte equitatiu en la cobertura mediàtica dels actes per a tota la Corporació

Des del Grup Municipal del Partit Popular volem fer pública la nostra sol·licitud reiterada que els mitjans gràfics de l’Ajuntament no oculten als grups polítics i deixen de servir exclusivament a l’alcalde i membres del govern. Aquesta sol·licitud no és nova, ja l’hem presentada en múltiples ocasions.

Lamentablement, hem de tornar a insistir, per enèsima vegada en el patró de biaix en la cobertura mediàtica, on es prioritzen les accions i declaracions de l’alcalde i es relega a un segon pla als altres grups polítics. Això crea una percepció errònia que l’Ajuntament està representat per només una persona, en lloc de reflectir la diversitat d’opinions i enfocaments que existeixen a la nostra ciutat.

El portaveu del Grup Municipal del Partit Popular David Ronda ha manifestat: “Volem expressar la nostra profunda preocupació per l’aprofitament selectiu de recursos fotogràfics per part de l’alcalde, que ha portat a l’omissió sistemàtica de la presència dels membres de l’oposició en els actes municipals”.

L’omissió constant dels membres de l’oposició en les imatges dels actes municipals soscava la transparència i distorsiona la percepció pública de la diversitat de veus presents al nostre Ajuntament. Això no sols és perjudicial per a la imatge de la institució, sinó que també afebleix la confiança en el nostre sistema democràtic.

Ronda ha conclòs: “Instem l’alcalde i a l’administració municipal a rectificar aquesta pràctica i garantir que tots els representants polítics siguen degudament reconeguts en els recursos fotogràfics dels actes oficials. La transparència i el respecte per la pluralitat són fonamentals per a una democràcia saludable i funcional”.

Articles relacionats