16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

Èxit de participació en la “Fireta Més territori i medi ambient” de Més Gandia

L’original proposta de Més Gandia es va iniciar a les 18.30 h amb una “bicicletada”. Més de 50 persones hi van participar en el recorregut des del carrer Tossal fins al parc, encapçalats per la candidata a l’Alcaldia, Alícia Izquierdo, i els números 3, 4 i 7 de la candidatura, Nahuel González, Daniel Muñoz i Miguel Rodilla, respectivament.

Com a convidat, el regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de València i un dels artífexs de la revolució de la mobilitat al Cap i Casal, que ha situat la capital del País Valencià, en només 2 legislatures, entre les 12 ciutats europees amb major nombre d’usuaris de bicicletes.

Un model que Gandia vol seguir per als pròxims anys, bastint una xarxa de carrils bici i espais per als vianants.

Els candidats van conversar amb Giuseppe Grezzi al parc del País Valencià, on es van donar citat al voltant de 150 persones per escoltar les propostes ambientals de Més Gandia, participar en els jocs infantils, el berenar amb orxata i fartons, entre altres activitats programades.

Trobada Animalista

Trobada Animalista
Trobada Animalista

Més d’un centenar de persones es van apropar dissabte passat a la “Trobada animalista” de Més Gandia, celebrada al parc Ausiàs March. S’hi va xarrar de les propostes de benestar animal de la candidatura unitària de les esquerres, a més de repartir-s’hi berenar i molts regals per al públic assistent (animalets inclosos).

Articles relacionats