23.2 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

Anabel Ferrer candidata a l’alcaldia per Gent de Guardamar-Compromís

L’actual alcaldessa de Guardamar de la Safor, Anabel Ferrer, i candidata per Gent de Guardamar-Compromís en les pròximes eleccions municipals ha volgut explicar aspectes personals i de la campanya política que està portant a terme.

Anabel, com et presentes a les persones que no et coneixen, com eres?

Em considere una persona molt propera que m’agrada parlar amb la gent i escoltar les seues inquietuds, a més soc molt treballadora i procure que tota la gent que vull i que viu al meu voltant estiguen i es troben bé.

Aquesta feina de ser alcaldessa de Guardamar de la Safor, encara que tinga molta responsabilitat i a vegades siga complicada, és molt fàcil amb l’ajuda de tots els guardamarencs i guardamarenques.

En el capítol personal, com vols que siga el poble que troben les xiquetes i xiquets de Guardamar en el futur.

Aquesta és una pregunta molt fàcil de contestar: vull que els xiquets i xiquetes del futur es troben amb el mateix model de poble que es van trobar el meu fill i la meua filla quan vam vindre a viure a Guardamar quan tenien només 4 i 6 anys.

Un poble menut que aposta pel benestar dels seus veïns i veïnes i on gaudim d’una gran qualitat de vida i que té veïns i veïnes excepcionals.

Aquesta serà la tercera legislatura ….

Sí, vaig començar com a regidora de cultura i educació, ha estat tres legislatures molt interessants perquè he aprés molt de la gent del poble i com no en la gestió diària d’un dels principis fonamental per a qualsevol ciutadà com és l’educació, aquests darrers 4 anys com a alcaldessa on hem pogut transformar en qualitat de vida, malgrat la pandèmia i la crisi derivada de la guerra d’Ucraïna on hem estat proper i resolvent problemes.

Com ha sigut participar en el govern municipal en aquests últims 8 anys?

Ha estat molt interessant, he gaudit de cada etapa, aprenent i resolvent problemes, un repte molt important aquests 4 anys donat què la crisi derivada del COVID 19 no hi havia un manual d’instrucccions però hem estat útils, m’ha encantat estar al costat de la meua gent, dels meus veïns i veïnes patint però superant una pandèmia que ens ha canviat en part de la vida, volem i vull seguir estant al costat de la meua gent.

Ser Alcaldessa de Guardamar de la Safor, encara que té molta responsabilitat i a vegades és complicat, és molt fàcil amb l’ajuda de tots els guardamarencs i totes les guardamarenques….

Articles relacionats