17.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Èxit de participació en el primer Torneig de Pàdel NNGG Gandia

• Noves Generacions està satisfeta de veure que els joves de Gandia donaren suport a la iniciativa del col·lectiu juvenil.

• Més de 80 persones acudeixen al primer Torneig de Pàdel NNGG 2021.

• Raquel Díaz “Fomentem l’esport i la vida saludable entre els joves de la ciutat”.

La primera edició del Torneig de pàdel de NNGG Gandia es va celebrar en la jornada del dissabte en les pistes del Club de Tenis de Bellreguard. Cal destacar el bon acolliment que va tindre aquest torneig, omplint el contingent d’inscripcions, traduint-se en més de 80 persones al llarg del dia.

Es pot afirmar que el torneig ha sigut tot un èxit de participació. L’esdeveniment ha sigut impulsat des de la Secretaria d’Esports, que dirigeix Omar Maldonado.

Per al mateix Sotssecretari d’Esports, Omar Maldonado, “els joves s’han bolcat amb el torneig al 200%, és de molt de grat veure com a junts aconseguim superar-nos com a organització

Durant el matí del dissabte es va donar inici des de les deu del matí la fase de la liguilla, durant la vesprada i fins a les set, es van viure trobades bastant emocionants i amb qualitat de joc en la fase de quarts i semifinals. Ja sent les huit i mitja de la vesprada quan es van jugar les finals de les tres categories classificades enfrontant-se les sis millors parelles de tot el torneig.

Els campions de la primera categoria van ser la parella formada per Ita Campos i Vicent Verdu que van rebre un premi econòmic de 100 € més trofeu i la parella subcampiona va ser la que formaven Marc Moncho i Javier Millet, que van rebre un premi econòmic de 50 € més trofeu.

El campió de la segona categoria van ser la parella de David Bosca i Adrián Frasquet, els subcampions van ser Llatzer Martínez i Álvaro Estruch, tots ells amb trofeu més material esportiu.

El campió de tercera de categoria van ser la parella d’Abel Sánchez i Humberto Muñoz, els subcampions van ser María i Brianda, més material esportiu.

En declaracions de la Secretària General de Noves Generacions del Partit Popular de Gandia, Raquel Díaz: “des del col·lectiu seguirem amb aquesta línia de treball realitzant activitats lúdiques i esportives per a atraure els joves al fet que practiquen una vida sana i amb hàbits saludables”.

També va assenyalar “estem contents i feliços de veure que la primera edició del torneig de pàdel haja sigut d’èxit rotund, ja estem pensant amb l’edició del 2022”.

Articles relacionats