Èxit de la tenista de la Valldigna Carmen Lledo guanyadora del Torneig Joves Promeses David Ferrer

La vallera Carmen Lledo es va proclamar campiona del Torneig Joves Promeses David Ferrer després d’imposar-se a la seua companya Carmen Fernández per un tanteig de 6-4, 7-6 (10-3) en quasi tres hores de partit.

Sense cap dubte va ser un partit cenyidíssim on qualsevol de les dues haurien sigut justes vencedors però que al final només una podia guanyar i en aquesta ocasió merescudament va ser Carmen Lledo la que es va portar el torneig.

Tant Lledo com Fernández es coneixen a la perfecció, ja que ambdues entrenen juntes en el Club de Tenis Gandia a les ordres de Doro Martínez, tot això es va traduir en una final apassionant en la qual cap va donar el braç a tòrcer en un escenari idíl·lic com és la pista central del Club de Tenis València.

Amb aquest triomf importantíssim de Lledo, en un dels millors tornejos de la Comunitat Valenciana en categoria infantil, la vallera puja la seua valia i pot pensar a alcançar noves metes en les pròximes setmanes.

Quant a David Ferrer, cal afegir que ha organitzat aquest torneig que porta el seu nom en el club on ha defensat els seus colors durant molts
anys. Cal recordar que el tenista de Xàbia va començar a donar les seus primers raquetades en el Club de Tenis la Valldigna.

D’altra banda l’equip infantil del Club de Tenis Gandia va véncer en la tercera i última jornada de la liguilla al Club de Tenis El Collao de Manises per un tanteig de 5 victòries a 2.

Amb aquest tercer triomf consecutiu l’equip gandià passa als quarts de final com a campió de grups. L’equip estava format per Roger Valdés, Marc Gorrita, Alizze Gutiérrez, Isabella Miroslavova i Nacho Sastre.

Et Pot Interessar