20.5 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

Èxit de la II Trobada clients -proveïdors a Gandia amb més de 700 reunions

Més de 360 empreses de la Comunitat Valenciana s’han reunit en el Museu Faller de Gandia, cedit per l’Ajuntament de la ciutat, per a participar en la II Trobada Clients -Proveïdores organitzada per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) en col·laboració amb la CEV i de les associacions empresarials com ASECAMASEMVEGACEDELCOCEDMACOEVALFECAPFEDACIBIAE i FAES.

Durant tot el dia s’han realitzat 701 reunions preestablides entre empreses enfocades a afavorir noves oportunitats de negoci i a detector possibles col·laboradors, proveïdors o clients tant en els seus territoris com en la resta de la Comunitat amb els quals començar una relació empresarial.

L’objectiu és ajudar les empreses a créixer, amb menors despeses logístiques, a incrementar el valor afegit, mantindre l’ocupació existent, així com crear uns altres de qualitat.

A la II Trobada Clients-Proveïdors han assistit l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, la regidora de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació, Vicenta Ferrer, el Regidor Salvador Gregori, la Directora General de l’IVACE, Júlia Company, així com representants de les diferents associacions empresarials que col·laboren en l’organització de la trobada.

Per a la Directora General de l’Ivace, Julia Company “des de qualsevol punt de vista tots els impactes d’aquesta Trobada contenen components positius per a l’economia dels territoris valencians. Per això, és voluntat de la Conselleria d’Economia Sostenible consolidar-ho perquè cada vegada més empreses generen sinergies”.

En aquest sentit, la responsable de l’Ivace ha incidit en la importància “d’especialitzar-se en les tasques que generen competitivitat, no sols en costos, sinó en tot el que suposa diferenciació i valor afegit com és l’R+D+i, el capital humà o el capital organitzatiu”.

Company ha reconegut la labor dels propulsors d’aquestes trobades “propulsores d’aquestes trobades que aposten pel local, pel pròxim, pel territorial i per la connexió de territoris”.

L’Alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha valorat positivament trobades com aquestes en els quals “es creen vincles i sinergies profitoses de manera senzilla i molt efectiva per a les dues parts implicades en aquesta relació empresarial comercial i de creixement socioeconòmic.”

Ha mostrat l’orgull que sent la ciutat per acollir les més de 700 reunions previstes perquè significa que “empreses que conviviu en un mateix territori es podran conéixer, compartir espai, intercanviar necessitats i oferir serveis, de manera que de ben segur, es generaran intercanvis que beneficiaran a totes les parts i que generaran oportunitats”.

Les entitats organitzadores es mostren satisfetes tant per l’acolliment com per la gran resposta d’aquesta iniciativa, nova en l’àmbit autonòmic, que en la seua segona edició han participat 361 i s’han efectuat 701 reunions. Aquestes xifres ofereixen una important perspectiva del que significa la ‘Trobada clients-proveïdors de la Comunitat Valenciana’, que es posiciona pel seu format directe de networking empresarial com una referència anual en els esdeveniments empresarials autonòmics.

El seu objectiu és fomentar les oportunitats de negoci entre empreses establides en la Comunitat perquè generen sinergies i desenvolupen iniciatives que impulsen el desenvolupament socioeconòmic de la Comunitat.

Des de FAES agraïm la col·laboració en l’organització a l’Ajuntament de Gandia, al seu Alcalde José Manuel Prieto i a la regidora de Polítiques
Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació, Vicenta Ferrer, igualment a la Directora General de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), Júlia Company.

Articles relacionats