19 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

La ITV de Gandia romandran tancada aquest dissabte 25 de febrer

 

 

 

 

– Tècnics de l’Ivace es personaran per a dur a terme el protocol de traspàs del servei d’ITV de l’actual concessionària a la nova empresa pública SITVAL

– El dilluns 27 de febrer les estacions estaran operatives i prestaran el servei per primera vegada en règim de gestió directa

Demà dissabte 25 de febrer romandran tancada la ITV de Gandia. El motiu del tancament és poder dur a terme el protocol de traspàs del servei d’inspecció tècnica de vehicles de l’actual règim concessionari a la gestió directa per part de la Generalitat que s’encarregarà de la prestació del servei a través de l’empresa pública SITVAL.

Cal recordar que el 24 de febrer és el dia en què finalitza l’actual règim de gestió indirecta de prestació del servei d’ITV que exerceixen un total de set empreses concessionàries en tot l’àmbit geogràfic de la Comunitat Valenciana.

Tal com estableixen les instruccions del conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball sobre la reversió de les concessions del servei d’ITV en la Comunitat Valenciana, les empreses concessionàries operaran amb normalitat les estacions d’ITV que tenen a càrrec seu fins a l’hora habitual de tancament d’aquestes el dia 24 de febrer o 3 de març de 2023, respectivament, segons el que es preveu en la Resolució de 23 de desembre de 2023.

D’aquesta manera, dilluns que ve 27 de febrer l’estació d’ITV de Gandia estarà operativa i prestara el servei per primera vegada en règim de gestió directa.

Articles relacionats