EUPV de Gandia farà balanç del mandat en una assemblea oberta a la plaça Major

Esquerra Unida de Gandia farà balanç de la gestió del seu regidor, Nahuel González, en una assemblea a la plaça Major oberta a tota la  ciutadania. Serà  dissabte 15 de desembre, a les 12 hores a les portes de l’Ajuntament de Gandia.
EUPV anuncia una valoració de la tasca realitzada des de la institució, on Nahuel Gonzàlez ha format part del Govern Municipal, amb la coalició Més Gandia, i s’explicarà aquells projectes que poden realitzar-se fins al final delmandat.
D’altra banda, en eixa assemblea s’encetarà el treball conjunt per tal de començar a elaborar un programa obert, on tothom puga proposar i organitzar-se col·lectivament per obtenir un projecte «transformador, que aconseguisca assolir els canvis aconseguits».
«Ha arribat el moment en què hem de defensar els avanços aconseguits, i continuar endavant amb l’objectiu de la societat lliure, diversa, feminista, obrera i social que volem per a Gandia», ha apuntat EUPV en una nota.
Com a últim punt de l’assemblea, és debatrà sobre la situació actual al carrer, amb les mobilitzacions vinents i la campanya de suport a Joan Cogollos, denunciat mentre aturava un desnonament a Oliva.

Et Pot Interessar