10.2 C
Gandia
Dimarts, 31 gener, 2023

“Espurna 25 años trabajando por la inclusión”

 

L’alcalde de Gandia, Jose Manuel Prieto, va assistir ahir a l’acte de presentació del llibre “Espurna 25 años trabajando por la inclusión”, que va tindre lloc en el Restaurant Boga, a la Platja de Gandia. Un llibre amb el qual la Fundació Espurna commemora el 25 aniversari de la signatura de l’acta de constitució i que fa un repàs per la seua trajectòria durant aquest temps.

«25 anys des de que la Fundació Espurna va començar la seua generosa i necessària trajectòria. El seu fundador, José Pedro, ens va ensenyar que cada persona importa, que cada persona té dret a tindre el seu projecte de vida.

Un quart de segle en el qual han aconseguit ser una de les entitats més estimades i respectades pels gandians. Gràcies per ajudar al fet que Gandia siga una ciutat de valors, una ciutat solidària», va assegurar Prieto.

L’acte, que va estar presentat i conduint per la presidenta de la Fundació Espurna, Charo Sabater, va comptar també amb la presència del rector de la Universitat Politècnica de València, José E. Capilla Romá.

Articles relacionats