4.2 C
Gandia
Dilluns, 17 gener, 2022

“Espurna 25 años trabajando por la inclusión”

 

L’alcalde de Gandia, Jose Manuel Prieto, va assistir ahir a l’acte de presentació del llibre “Espurna 25 años trabajando por la inclusión”, que va tindre lloc en el Restaurant Boga, a la Platja de Gandia. Un llibre amb el qual la Fundació Espurna commemora el 25 aniversari de la signatura de l’acta de constitució i que fa un repàs per la seua trajectòria durant aquest temps.

«25 anys des de que la Fundació Espurna va començar la seua generosa i necessària trajectòria. El seu fundador, José Pedro, ens va ensenyar que cada persona importa, que cada persona té dret a tindre el seu projecte de vida.

Un quart de segle en el qual han aconseguit ser una de les entitats més estimades i respectades pels gandians. Gràcies per ajudar al fet que Gandia siga una ciutat de valors, una ciutat solidària», va assegurar Prieto.

L’acte, que va estar presentat i conduint per la presidenta de la Fundació Espurna, Charo Sabater, va comptar també amb la presència del rector de la Universitat Politècnica de València, José E. Capilla Romá.

Articles relacionats

últims articles