ESIC premia els millors projectes de direcció empresarial en una trobada d’antics alumnes a Gandia

El campus de la Comunitat Valenciana d’ESICBusiness & Màrqueting School va celebrar este dijous una trobada d’antics alumnes de la comarca de La Safor, conjuntament amb la Federació d’Empresaris de La Safor (FAES). L’esdeveniment va tenir lloc a Gandia per a reunir als antics alumnes que han estudiat en ESIC i han realitzat formació dels cursos conjunts amb FAES, així com antics alumnes d’ESIC (Alumni) que resideixen en la comarca de La Safor. 
L’acte va ser presentat per Ángel Garrigós, director de la Unitat de Desenvolupament Professional del campus de la Comunitat Valenciana d’ESIC, qui va donar la benvinguda als assistents, entre els quals es trobava el president de Foment d’Agricultura Indústria i Comerç de Gandia, Joaquín Bernabéu, i el director de l’àrea de Postgrau del campus de la Comunitat Valenciana d’ESIC, José María García. Posteriorment, es va donar pas a les intervencions del president de FAES, Miguel Todolí, i del CEO del Grup Dulcesol, Rafa Juan, impulsors juntament amb Joaquín Bernabéu de la col·laboració que actualment existeix entre ESIC, FAES i Foment AIC.
“Trekking per The VUCA WORLD” va ser el títol de la conferència que va oferir Carlos González, Professor d’ESIC. En la xarrada va desgranar les claus per a adaptar-se a l’actual realitat social, econòmica i política caracteritzada per la volatilitat, la incertesa, la complexitat i l’ambigüitat.
Durant la trobada, es van lliurar els premis als millors projectes dels programes impartits a Gandia de la promoció 2017-2018. En el Programa Superior de Direcció de Vendes el guardó ha recaigut en el projecte Tot Gourmet de José Vicente Castell, Santiago Escrivá, Miguel Ángel Martínez, Javier Nogueroles i Inmaculada Roche. Vins Mare Nostrum ha sigut el millor projecte del Programa Superior de Direcció d’empreses realitzat per Fani González, Jeremías Martínez, Joaquín del Río i Carlos Miñana. Per la seua banda, Rocío Huertas ha rebut el premi en el Programa Superior de Direcció Màrqueting pel projecte Ale Hop. 
Així mateix, es van premiar els millors expedients per a reconèixer l’esforç individual realitzat en el desenvolupament dels programes superiors de la promoció 2017-2018. Miguel Ángel Martínez va rebre el premi al millor expedient del Programa Superior de Direcció de Vendes; Fani González, va aconseguir el millor expedient del Programa Superior de Direcció d’empreses; el premi per al millor expedient del Programa Superior de Direcció Màrqueting es va atorgar a Rocío Huertas, mentre que Antonio José Vidal es va alçar amb el premi al millor expedient del Programa Superior de Competències i Habilitats Comercials.
La clausura de l’acte va ser a càrrec del director del campus de la Comunitat Valenciana d’ESIC, Agustín Carrilero.

Et Pot Interessar