Una cursa de 1.300 quilòmetres per fer visible l’esclerosi lateral amiotròfica

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i la regidora Liduvina Gil, han rebut al despatx d’alcaldia a Àngel Arcos, després de completar el seu repte solidari on ha passat 44 dies recorrent els 1.300 quilòmetres que separen Gandia de Santiago de Compostel·la per visibilitzar l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA).

Diana Morant ha destacat que amb aquest repte, Ángel Arcos ha aconseguit els dos objectius que s’havia plantejat. D’una banda, un repte de superar-se com a persona arribant fins a Galícia amb bicicleta o caminant i per un altre, enviar el missatge de superació i visibilització de la seua malaltia a tota la ciutat.
«Àngel ha portat a aquesta ciutat en el seu cor i hui volem felicitar-lo i agrair-li que s’haja convertit en un espill on mirar-nos» «Ens has donat una lliçó a tota la ciutadania sobre com afrontar una situació com la teua«.

Per la seua banda, Ángel Arcos va agrair el reconeixement de la ciutat. «Des de la distància rebre molt afecte i molta força. Estic molt content d’haver donat visibilitat a la meua malaltia amb el meu repte. L’objectiu és que se seguisquen fent aportacions econòmiques a la investigació perquè, almenys, s’aconseguisca un medicament que paralitze l’avanç de la malaltia«.

Et Pot Interessar