20.8 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

ERPV, SOCI DE MÉS GANDIA, CRITICA L’ACORD AMB AGUAS DE VALENCIA

L’acord l’Ajuntament de Gandia amb l’empresa Aguas de Valencia, que segons el govern loal posa punt final al problema de l’aigua i s’hi garanteix que els ciutadans no veuran incrementada la seua factura, és per a ERPV, un dels socis de la coalició del govern Més Gandia, una decisió presa de forma precipitada i que impedeix baixar el rebut de l’aigua, que és el que haguer passat sense l’acord este mes de juliol, quan finalitzava e cànon de la desnitrificadora.
Des d’ERPV-Gandia pensen que si les coses s’hagueren fet d’una altra manera, el titular podia haver estat: per fi abaixa la factura de l’aigua per als ciutadans de Gandia, ja que és precisament ara, a juliol de 2016, quan els gandians acabaven de pagar el cànon vinculat a les desnitrificadores que en el seu dia es van instal·lar per tenir una aigua de qualitat a Gandia.

El litigi que s’arrossega amb l’empresa Aguas de Valencia és per a ERPV un problema que cal resoldre, però que al seu entendre requereix d’una anàlisi més profunda, que tinga en compte totes les dades i factors que hi intervenen. Des d’Esquerra Republicana no estan disposats a que siga la ciutadania qui repare “les males gestions dels governs anteriors”.
Finalment no entenen la “precipitació” del PSOE per tancar una qüestió tan important com és la gestió de les aigües de la ciutat, amb processos judicials pel mig, amb deutes milionaris no aclarits i amb responsabilitats no assumides.
L’anunci del govern seria “més creïble” com a solució idònia, si s’haguera pres per consens, 2perquè es pressuposa que tot el govern vetla pel bé de la ciutat”.

Articles relacionats