20.5 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

EL RCNG CELEBRA EL CAP DE SETMANA EL DIA DEL SOCI AMB DIVERSES ACTIVITATS

La Directiva del Reial Club Nàutic de Gandia ha organitzat la celebració del tradicional Dia del Soci. Així ho ha donat a conèixer el vicepresident de l’entitat, Daniel Vidal, qui ha assenyalat que “els socis de Club són la nostra raó de ser, el principal actiu i el principal valor, per açò, es mereixen un dia com aquest, ple d’activitats per a confraternizar i afermar les nostres relacions, perquè entre tots continuem mantenint viu l’esperit del Club i afrontant els reptes que tenim per davant”.

Durant tot el dissabte 23 de juliol, en les instal·lacions del RCNG, es realitzaran diferents activitats a les quals Vidal ha convidat a tots els socis a la seua participació. Des de les 11 hores se celebrarà la Regata Social de Creuers, que tindrà continuïtat en la jornada del dia 24; també hi haurà un esmorzar popular, així com un campionat de truc i de parxís, als quals per a inscriure’s els socis han de sol·licitar-ho en la recepció del Club.

 

Els més xicotets de la casa també tindran el seu espai ja que es comptarà amb animació infantil per als fills i néts dels Socis. Serà entre les 12:00 i les 14:00 hores del matí i entre les 17:30 i les 20:30 hores de la vesprada del dissabte 23 de juliol. A més, per als més majors entre les 17 i les 19 hores, també hi haurà passejos en vela, rem i caiac, prèvia inscripció en la recepció del RCNG.

Com a colofó a aquesta gran jornada, se celebrarà un sopar de gala en la piscina que estarà amenitzada en directe per l’orquestra ‘Grup Zona Zero’. Els tiquets es poden retirar en la recepció fins al dijous 21 de Julio.

Articles relacionats