19.3 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

Enzo Badenas guanya la seua primera carrera al Campionat d’Espanya de Motocròs

El pilot de Beniarjó, Enzo Badenas, ha començat la temporada de la millor manera possible després de véncer en la primera carrera del campionat d’Espanya de motocròs en la cilindrada de 85 c. c. disputada aquest passat cap de setmana a Alhama de Murcia.

1646121008567

Badenas a la fi va aconseguir trencar el malefici i guanyar la seua primera carrera amb autoritat encara que en la segona carrera va finalitzar sisé.

En la jornada del dissabte, el de Beniarjó ja donava sensacions que estaria lluitant pel títol després d’aconseguir el segon lloc. Ja en carrera les coses li venien de cara i obtindria el primer lloc per a després en la segona manega acabar sisé.

Amb el còmput global de les dues carreres, Enzo Badenas es col·loca segon a tan sols dos punts de Pablo Lara que ha sigut el guanyador després d’obtindre el segon lloc en la primera i tercer en la segona carrera d’aquesta primera prova del campionat d’Espanya.

Sense cap dubte el pilot de Husqvarna ha començat molt bé la temporada després de la greu lesió del passat any. La gran faena realitzada per a la seua rehabilitació ja ha donat els resultats abellits.

Articles relacionats