22.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

Crònica ciclista del cap de setmana

La ciutat extremenya de Don Benito va servir per a donar el tret d’eixida de la temporada de carretera en categoria júnior on el ciclista de Beniarjó, Marc Mestre, va debutar amb l’equip Bicicletes Sanchís de Xàtiva.

Mestre va finalitzar en la possició 44 dintre del grup principal a 32 segons del ciclista local Pablo Lospitao que va ser el vencedor després d’imposar-se en l’esprint al ciclista d’Ondara Dani Cepa que marca molt bones maneres en aquest inici de la Copa d’Espanya.

En la jornada dominical es va disputar també en Don Benito el plat fort amb la carrrera semiprofessional d’elit i sub 23 on Joan Fraile Llacer de Tavernes acabe en el lloc 71 a quasi tres minuts del rus Gleg Syritza que va marcar una mitjana de 43 quilòmetres a l’hora després de 169 quilòmetres.

Screenshot 2022 02 27 21 07 18 77 1c337646f29875672b5a61192b9010f9

El valler és un dels puntals del Roski Team en aquesta nova temporada després de les tres primeres carreres.
Sansaloni pista

SANSALONI A NOVELDA

Aquest diumenge va tindre lloc en el nou velòdrom de Novelda l’última prova de la Lliga de Pista de la Comunitat Valenciana on el de la Vall Andreu Sansaloni, en categoria d’aleví, acaba en el lloc dotzé en Òmnium després d’aconseguir l’onzé lloc en Escratx i ser dotzé en puntuació.

La prova va ser guanyada novament pel Karles Cubedo.

BTT A SEGORBE

En la jornada del dissabte va tindre lloc a Segorbe una nova prova de l’Open de la Comunitat Valenciana de BTT on la gandiana Carla Bañuls va finalitzar la prova en el segon lloc d’infantils i el també gandiàSergi *Margarit va obtindre la huitena plaça en alevins.

Articles relacionats