19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Entrenaments “online” del Veles e Vents i Voleibol Joan XXIII

Els jugadors i les jugadores dels equips de l’I.E.S. Veles e Vents i Voleibol Joan XXIII, han représ dilluns passat 1 de febrer, els seus entrenaments via internet després d’una setmana de descans.

En aquest cas les categories inferiors van realitzar exercicis tècnics amb pilota dins de casa , mentre que les infantils del Veles e Vents es van centrar més en la recepció de taules d’exercicis tècnics i físics, per al seu posterior desenvolupament durant la setmana.

Amb aquests entrenaments via ZOOM, es pretén no perdre el nivell esportiu que els equips del Grau estaven mostrant i estar preparats davant l’esperat reinici de la competició a partir del 15 de febrer.

En aquesta ocasió els entrenaments via Zoom, cobren un caire una mica estrany, ja que els joves del Grau veuen com comparteixen hores en el col·legi o al carrer, però no se’ls deixa dur a terme la pràctica esportiva que més els agrada, a causa d’unes restriccions que consideren necessàries però bastants incoherents.

És per això que des de la directiva dels clubs del grau volem llançar un clar missatge a favor de la pràctica esportiva sota estrictes mesures sanitàries i total control.

L’esport és en la nostra opinió una solució i no un problema o causa d’aquesta pandèmia, i per això esperem que com més prompte millor puguem reprendre els nostres entrenaments que fins hui han sigut llocs segurs, on els xiquets i xiquetes han pogut continuar desenvolupant-se física-social i portar una vida el més normal possible dins d’aquesta bogeria de Pandèmia. Així, els entrenadors tenen previst repetir aquesta activitat dilluns que ve 8 i esperen poder tornar a l’activitat presencial a partir del 15, ja que per als joves és molt important poder fer esport en el seu dia a dia“.

Articles relacionats