17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Encara està obert el termini d’inscripció per a la Cursa Virtual de la Dona a Tavernes

– La Regidoria d’Igualtat ha organitzat la cursa virtual i solidària ‘Petjades en favor de les dones i xiquetes refugiades’ entre el 20 i el 28 de març

– Les samarretes es podran recollir a l’edifici del Braç Treballador el dilluns 15 i el dimarts 16 de març (de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores)

A causa de la situació sanitària, Tavernes de la Valldigna celebra la tradicional Cursa de la Dona de forma virtual entre el 20 i el 28 de març amb la cursa reivindicativa i solidària ‘Petjades en favor de les dones i xiquetes refugiades’.

Per a participar, cal inscriure’s al correu electrònic [mailto:regidoria.igualtat@tavernes.org | regidoria.igualtat@tavernes.org] fins al dissabte 13 de març i enregistrar el recorregut escollit (5k o 10k) entre les dates esmentades amb una aplicació mòbil (StravaRuntasticRunkeeper, etc.) i, per últim, enviar la imatge al mateix correu per a validar la participació.

Les samarretes commemoratives es podran recollir a l’edifici del Braç Treballador el dilluns 15 i el dimarts 16 de març (de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores).

A més, s’hi podrà col·laborar amb donacions a l’ONG Solidaritat a la Valldigna, les quals aniran destinades íntegrament a pal·liar la situació de les dones i xiquetes refugiades a Lesbos. Els dies d’entrega de samarretes, hi haurà al Braç Treballador un dorsal zero per a fer les donacions, que també es poden fer mitjançant un pagament per Bizum (685 46 79 36).

Articles relacionats