9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

Una nova víctima del coronavirus a la Safor

La jornada d’ahir, malauradament, va portar una nova víctima de coronavirus a la Safor que va trencar en negatiu les bones dades de la jornada.

La part positiva s’ha donat en la baixada del nombre de persones ingressades, ja que s’ha notificat un total de 4 persones ingressades per coronavirus, 1 d’elles es troba a la planta Covid i les 3 restants es troben reben assistència mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva.

D’altra banda la xifra de nous casos positius de coronavirus detectats per prova PCR han sigut de 3.

– La Comunitat registra 576 altes i 310 nous casos de coronavirus

La Comunitat Valenciana ha administrat un total de 472.145 dosi de la vacuna contra el coronavirus. Han rebut les dues dosis 145.816 persones.

D’altra banda, s’han notificat 310 casos nous de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens des de l’última actualització, que situen la xifra total de positius en 382.750 persones. 

Des de l’última actualització s’han registrat 576 altes a pacients amb coronavirus. .

Els hospitals valencians tenen, actualment, 630 persones ingressades, 176 d’elles en l’UCI.

A més, s’han registrat 11 defuncions per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions des de l’inici de la pandèmia és de 6.983 persones.

D’acord amb les dades registrades, en aquests moments hi ha 4.761 casos actius, la qual cosa suposa un 1,21% del total de positius.

Articles relacionats