23.3 C
Gandia
Dissabte, 2 juliol, 2022

En la fase 3 es podria reprende el calendari ciclista de 2020 segons la FCCV

– La Federació Valenciana de Ciclisme espera reprendre el calendari del 2020 quan passem a la fase 3 sempre que ho permeten les autoritats sanitàries.

En aquests moments fins al mes de juliol està tot suspés fins i tot el campionat autonòmic que havia de celebrar-se a la platja de Gandia i que ha sigut posposat per al 2021 segons apunten des de l’organisme federatiu.

De moment no es pot assegurar una data d’inici, ja que aquestes estan influenciats per les poblacions que organitzen els esdeveniments i que solen coincidir amb les festes patronals.

És obvi que si se suspenen les festes tots els esdeveniments tant culturals com esportius seguisquen la mateixa decisió i per aquest motiu ja hi ha moltes carreres per a aquest estiu ajornades o suspeses.

El ciclisme és un esport que no es pot disputar en recintes a porta tancada. En inviable poder tancar un circuit i per tant s’espera fins a l’últim moment, per conéixer les decisions del govern d’Espanya segons la federació valenciana.

Pel que respecta a les carreres que falten per disputar a la comarca de La Safor són en categoria d’escoles la de Tavernes i Simat i de moment segueixen sense anul·lar. Quan a les dues marxes cicloesportives d’Alberto Contador a Oliva i Ale a Gandia que reuneixen cadascuna prop de 2000 ciclistes i tenen lloc al setembre també s’esperen que es disputen. També cal afegir a totes aquestes la prova de ciclocròs de la Vall.

Indubtablement si finalment es suspén el Tour de França, aquest fet arrossegarà a totes les carreres del seu entorn. No obstant això, les carreres provincials, com que no participen estrangers, hi ha un cert optimisme en què es puguen realitzar.

Articles relacionats