25.8 C
Gandia
Dimecres, 6 juliol, 2022

Biblioteques Gandia obsequiarà el quadern “Ara que estic a casa”

· El quadern d’activitats té dos formats: un per a menors de 7 anys (portada groga) i un altre per a majors de 7 anys (portada blava)

· “Ara que estic a casa” és un material pensat per afavorir la creativitat i la reflexió. Un suport a la tasca educativa que desenvolupen els ensenyants i que ara, més que mai, es realitza amb el suport de les famílies

Biblioteques Gandia obsequiarà a partir de dilluns que ve el quadern “Ara que estic a casa” als lectors més menuts de la ciutat que visiten i utilitzen la xarxa de biblioteques municipals.

Es tracta de dos quaderns, un per a menors de 7 anys (portada groga) i un altre per a majors de 7 anys (portada blava) amb diverses activitats que ha estat editat per Edicions 96. Tal com expliquen els editors “la situació excepcional que estem vivint ens ha impulsat a editar el quadern. Un recurs especial que vol ser un homenatge dedicat a les criatures de casa, perquè són elles les que ens demostren la seua capacitat d’adaptació, l’alegria d’estar més a prop que mai de la seua família, o la facilitat per expressar els seus sentiments”.

“Ara que estic a casa” és un material pensat per afavorir la creativitat i la reflexió. Un suport a la tasca educativa que desenvolupen els ensenyants i que ara, més que mai, es realitza amb el suport de les famílies.

D’aquesta manera, a partir del pròxim dilluns el repartiment es realitzarà a la Biblioteca Infantil i en les biblioteques del Grau i de Benipeixcar-Raval que reobrin les seues portes. A mesura que la resta de biblioteques de la xarxa municipal procedisquen a la seua obertura, es realitzarà el corresponent repartiment dels quaderns.

foto: Ajuntament de Gandia. Àlex Oltra

Articles relacionats