22.5 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Emoció fins a arribar a Gandia en la Volta a la Comunitat Valenciana Fèmines

 

 

La ciclista belga Justin Ghekiere de l’equip femení SoudalQuicksteep ha sigut la brillant vencedora de la VII edició de la Setmana Ciclista Valenciana després de la quarta i última etapa entre Tavernes i Gandia on la corredora holandesa Elise Uijen del DSM va ser la vencedora en l’esprint.

Ghekiere va marxar en l’alt de Barx al costat de Uijen i una altra corredora més arribant al cim en solitari mentre que l’escamot es mantenia impassible. En els últims quilòmetres es quedarien soles Ghekiere i Uijen fins a l’esprint on la segona aconseguia arrabassar la victòria per centímetres.

Precisament Ghekiere aconseguiria la diferència suficient per a guanyar la ronda valenciana per tan sols un segon sobre la seua companya d’equip la sud-africana, Asleig Hoolman, mentre que la tercera seria l’australiana Amanda Spratt de l’equip TrekSegafredo per 5 segons.

Podio final

Sens dubte un final apretadissim, on les 18 primeres sol s’han separat per només 23 segons. La primera valenciana ha sigut Sandra Alonso per davant de Susana Pérez i Alba Teruel mentre que la primera espanyola ha sigut Mavi García en la huitena posició però sens dubte la gran novetat d’aquest inici de temporada ha sigut l’equip femení del Quicksteep de recent creació on ha aconseguit ficar a dos corredores en les primeres posicions.

Sens dubte el caçatalents Patrick Lefevere també es desembolica d’allò més bé en l’ambient femení.

L’única corredora de les comarques centrals, la beniganina, Alba Teruel, ha arribat esgotada al final de Gandia amb tanta muntanya, volia passar primera pel seu poble però ha sigut totalment impossible, les rivals estaven massa fortes.

Articles relacionats