23.6 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

El Club Voleibol Arenas dona tres passos de gegant per aconseguir els seus objectius

– Important cap de setmana per als equips de l’Arenas que van aconseguir tres importants victòries per aconseguir els seus diferents objectius.

En el matí de dissabte el cadet del Dc. Hotels va véncer per 3-0 a un CV Quart que aspirava a superar en la classificació a l’equip grauer, en cas d’obtindre la victòria, però les xiques de l’Arenas feren un partit molt seriós, malgrat competir en una categoria superior i van assolir una còmoda victòria que els deixa a una victòria de la permanència.

A la vesprada i també en la pista Paola Martínez del Joan XXIII, les Juvenils del Club Voleibol Arenas Veles e Vents, van véncer per 3-0 al quart classificat (CV Picassent, amb aquesta victòria les graueres es mantenen segones en llocs de “play-off” per l’ascens. Rellevant serà la visita a Oliva del pròxim dissabte on els espera el líder i invicte del grup.

El matí del diumenge estava reservada per al duel infantil entre l’Arenas Decorgandia i el CV Paterna. Les locals van véncer 3-0, amb aquesta victòria l’equip de l’Arenas distancia al Paterna a 8 punts i s’acosta una mica més a l’objectiu de participar en la final autonòmica.

Cal destacar que les infantils de l’Arenas sumen 8 de 8 en aquesta segona liguilla i que dissabte que ve reben en el Joan XXIII al segon
classificat, el CV Sedaví.

Articles relacionats