15.4 C
Gandia
Dissabte, 10 desembre, 2022

Els treballadors dels Serveis Municipals de Bellreguard donen suport públic a l’Alcalde per les amenaces que ha rebut

Els treballadors dels Serveis Municipals de Bellreguard han emés un comunicat on indiquen el seu sentir després de les amenaces anònimes que ha rebut l’alcalde.

Comunicat: 

“Davant la gravetat dels lamentables fets ocorreguts el passat cap de setmana al Passeig del Mediterrani de la Platja de Bellreguard, amb pintades en roig de clar contingut feridor, comportant insults i/o amenaces cap als seus destinataris, l’alcalde Alexandre Ruiz Gadea i sa mare, a qui també es menciona.

Els Serveis Municipals de l’Ajuntament de Bellreguard volem traslladar el següent:

1. Condemnar enèrgicament, com no pot ser d’una altra manera, aquestes repulsives accions, per la seua gravetat i intencionalitat. Així mateix considerem les següents pintades,
“Alcalde … tu madre bien?”
“Alcalde …. cágate en las bragas
“Alcalde …. la teua sang que color té?”

Un despropòsit intolerable que no pot quedar impune.

2. Manifestar que aquestes pintades, no representen el que sent la majoria del nostre poble. Embrutar, insultar, amenaçar, no comptarà mai amb l’aprovació del conjunt dels operaris i operàries d’aquest servei.

3. Fer costat incondicionalment a l’Alcalde Alexandre Ruiz Gadea i sa mare, davant d’accions com aquestes, que mereixen una resposta de reprovació unànime de la societat. Nosaltres com a part d’ella, des dels Serveis Municipal, així ho manifestem.

4. Hui mateix, operaris municipals han procedit a la retirada definitiva d’aquestes impresentables pintades.
I estem i ens posem, de nou a disposició, tant de l’Alcalde com de la Institució, per si així se’ns requereix.

5. Defensar, com sempre, la Participació Ciutadana civilitzada, l’educació i les mínimes, però indispensables normes de respecte i convivència, en tot moment i lloc”.

Articles relacionats