Els taxistes suspenen «tamporalment» la vaga tot esperant que Foment complisca allò promés

Els taxistes valencians han decidit suspendre la vaga que mantenien i al setembre es tornaran a reunir per a decidir si reprenen les protestes en funció de si Foment «compleix amb allò promès», segons ha confirmat el representant de la Confederació de Taxistes Autònoms i portaveu en l’Associació Nacional del Taxi, Fernando del Molino.
Sobre aquest tema, ha explicat que en una assemblea celebrada en la nit d’aquest dimecres, després de la reunió mantinguda entre el Ministeri de Foment i les comunitats autònomes, es va acordar per unanimitat suspendre qualsevol acte de protesta sumant-se així a la decisió dels seus companys de Barcelona i Madrid d’alçar la vaga.
En eixe sentit, ha explicat que «tots» tenien «clar» que «no podia passar més temps sense prestar servei» a les ciutats. A més, ha assenyalat que aquests aturs han suposat «pèrdues milionàries» per als més de 67.000 taxistes d’Espanya, 4.730 a la Comunitat Valenciana, ja que la vaga ha coincidit amb l’època de l’any en la qual més facturen.
De fet, ha apuntat que hi ha taxistes en les ciutats de costa que durant l’any «només cobreixen despeses» mentre que a l’estiu «multipliquen els seus ingressos».
En qualsevol cas, ha aclarit que aquesta desconvocatòria de la vaga es tracta d’una suspensió temporal fins que «es publique el text de decret i els advocats determinen si s’ha complit amb allò promès».

Et Pot Interessar