17.7 C
Gandia
Dissabte, 13 abril, 2024

Els tallers de l’Oficina per la Igualtat de Tracte arriben a més de 250 alumnes de la Safor

L’Oficina per la Igualtat de Tracte, la No-Discriminació i la prevenció dels Delictes d’Odi del CDR la Safor ha fet 13 tallers als instituts de Beniarjó, la Font d’en Carròs, Vilallonga, Bellreguard i Xeraco per a evitar les discriminacions que pateixen col·lectius vulnerables de la nostra societat, com són les persones LGTBI, l’ètnia gitana, dones, migrants, racialitzades,…, en total, s’ha arribat a 254 joves de la comarca durant l’any 2022.

A més, l’Oficina per la Igualtat de Tracte ha format en situacions de discriminació persones que les pateixen, com són les persones migrants. S’han fet 4 formacions amb 40 participants en els municipis d’Almoines, Beniarjó i Piles.

En 2022, com a novetat, s’han fet dues xarrades sobre aquesta temàtica. La primera amb Miquel Ramos (periodista) i Pastora Filigrana (advocada) sobre els discursos de l’odi. Es va fer presencial a Bellreguard amb l’assistència de 150 persones. La segona conversa s’ha fet amb Antonio Méndez Rubio (professora de teoria de la comunicació) sobre el feixisme de baixa intensitat. Totes dues trobades es poden veure al canal de Youtube del CDR la Safor.

A més a més, s’ha fet dues campanyes per a xarxes socials. Una sobre #bontracte on persones conegudes de la comarca han explicat que significa bontracte per a elles. La segona companya ha sigut un “sabies que…” per donar a conéixer situacions quotidianes de discriminació.

Articles relacionats