21.6 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Els problemes amb la muntura de Badenas no van permetre una millor classificació

El pilot de Beniarjó, Enzo Badenas va finalitzar en la tretzena posició de la penúltima prova puntuable per al campionat d’Espanya de motocròs que s’ha disputat en el circuit de Bellpuig.

Badenas va fer els deures en la primera carrera disputada el dissabte aconseguint una prometedora setena posició, però en la jornada dominical tot va canviar, ja que va tindre molts problemes, i va finalitzar en la vintena posició de la segona carrera de 125 c. c.

Amb la suma de les dues proves, acaba el tretzé d’un campionat dominat per l’eivissenc Elías Escandell que va tornar a ser el millor mentre que en la classificació general continua estant en el top ten. La pròxima i última prova d’aquest campionat nacional serà a Múrcia dins de tres setmanes.

Badenas competirà, aquest cap de setmana, en el campionat d’Europa de motocròs a Portugal en la categoria de 125 c. c. mentre que la categoria de MX1 elit serà puntuable per al campionat del món on estaran els millors pilots del planeta com Jorge Prado, Rubén Fernández, Bryan Bloggers o Jeffrey Herlings entre altres.

Pel que fa a les opcions del pilot de Beniarjó són moltes per a classificar-se per a la graella d’eixida, ja que la majoria de rivals centreeuropeus no han viatjat a terres lusitanes.

Articles relacionats