19.3 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

L’Alqueria de la Comtessa aposta per la conscienciació cívica amb la campanya “Pensa en els demés”

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha posat en marxa la campanya “Pensa en els demés” per tal de conscienciar als veïns i veïnes de mantindre els carrers i façanes del poble netes d’excrements d’animals domèstics. Aquesta acció busca mostrar de forma visual les conseqüències de deixar els excrements al carrer i que pateixen els veïns, principalment les persones que utilitzen cadira de rodes o els invidents.

Alqueria de la Comtessa Pensa en els demes 1
Alqueria de la Comtessa, ‘Pensa en els demés’

Aquesta campanya vol ajudar a conscienciar i ressaltar que vivim en societat i és necessari cuidar el mobiliari urbà, les façanes, els parcs i jardins…., ja que aquestes restes els deterioren significativament. La regidoria de Medi Ambient ha distribuït banderoles i vinils per tot el municipi de manera que les persones que passegen als seus animals domèstics puguen recordar que cal recollir l’excrement o netejar amb aigua l’orina de l’animal. L’ajuntament ha imprés vinils perquè els veïns que vulguen passen a arreplegar-los per l’ajuntament i el col·loquen a la seua façana.

“Pensa en els demés” és una acció positiva, ja que no busca sancionar a les persones incíviques, sinó més bé educar i recordar que convivim en una societat. “Pel bé de tots, és important mantindre el nostre poble net i cal educar i recordar que deixar els excrements al carrer és un acte incívic i que causa problemes als demés” ha afirmat l’Alcalde Voro Femenia.

Articles relacionats